וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תמונות של מוטי חיימוביץ', קרואסון

ארכיון התמונות של מוטי חיימוביץ', קרואסון14 תמונות משויכות לתגית זו

  • לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק למלבן
  • מניחים את הבצק על משטח העבודה
  • קרואסון חמאה – מוטי חיימוביץ'
  • מברישים את הקרואסונים עם ביצה
  • מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מכסים ומתפיחים למשך 4 שעות
  • מגלגלים מהחלק הרחב לצר
  • וחותכים למשולשים
  • למחרת בבוקר מרדדים את הבצק למלבן בעובי 3 ס"מ
  • חוזרים על הפעולה שוב - הפעם השלישית היא ללא חמאה
  • ושוב נותנים לבצק לנוח במקרר שעתיים
  • חוזרים על הפעולה הזאת שוב עם הפלטה השנייה
  • מרדדים את הבצק שוב למלבן
  • אין תמונה
  • אין תמונה
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully