תמונות של מוטי חיימוביץ', קרואסון
ארכיון התמונות של מוטי חיימוביץ', קרואסון14 תמונות משויכות לתגית זו
לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק למלבן מניחים את הבצק על משטח העבודה קרואסון חמאה מוטי חיימוביץ' מברישים את הקרואסונים עם ביצה מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מכסים ומתפיחים למשך 4 שעות מגלגלים מהחלק הרחב לצר וחותכים למשולשים למחרת בבוקר מרדדים את הבצק למלבן בעובי 3 ס"מ חוזרים על הפעולה שוב - הפעם השלישית היא ללא חמאה ושוב נותנים לבצק לנוח במקרר שעתיים חוזרים על הפעולה הזאת שוב עם הפלטה השנייה מרדדים את הבצק שוב למלבן אין תמונה אין תמונה